Unieke groepsaccommodatie op een luxe boot in Rotterdam Centrum

Overnachten met uw groep op mijn luxe boot Rooms on Water in het centrum van Rotterdam is een bijzondere ervaring. De groepsaccommodatie is nieuw (eind 2017), bijzonder en sfeervol en ligt ook nog eens zeer centraal afgemeerd.
Uw groep kan aan boord van mijn schip Wilhelmina  verblijven en slapen in de Leuvehaven, vlakbij vele hotspots. Het prachtige schip is het gehele jaar als groepsaccommodatie beschikbaar.

Huur de boot in z’n geheel voor een gezellig familieweekend, vriendenweekend of teamuitje in Rotterdam centrum, dit kan natuurlijk ook doordeweeks. 
Of kom samen met collega’s evt. gecombineerd met een workshop/ vergadering. Ook kunt u een bedrijfsuitje of personeelsuitje in Rotterdam combineren met een overnachting aan boord.

U huurt het gehele ruim van het schip, dus: keuken, grote woonkamer, 6 slaapkamers met privébadkamer en en dak(dek)terras;

De accommodatie is niet geschikt voor kinderen tot 8 jaar.

Let op: I.v.m. de Covid-19 maatregelen is de groepsaccommodatie nu ook beschikbaar voor groepen van 8 – 10 personen (Vakantiehuis op luxe boot 8 personen, zie op de Book online pagina).
Klik op de button Covid-19 maatregelen in de slidefoto’s voor meer informatie m.b.t. Covid-19. Neem s.v.p. contact op met Moniek als het een en ander niet duidelijk is.

 

4 of 6 slaapkamers met privébadkamer

U beschikt over 4 tot 6 mooie hutten (superior cabins).
Iedere hut biedt plaats aan 2 gasten en heeft een eigen badkamer (toilet, wastafel en douche, make-up spiegel), airconditioning, vloerverwarming, WiFi en een opengaand patrijspoort. Het patrijspoort heeft een klep, waardoor u de slaapkamer desgewenst kunt verduisteren.

Sfeervolle woonkamer

Voorin de boot is een gezellige sfeervolle woonkamer, met voldoende ruimte voor uw hele groep om gezamenlijk te eten, spelletjes te doen of gewoon samen te zijn. In de woonkamer staan een grote en twee kleine tafels, zodat u kunt spelen met de indeling en bv. ook allemaal aan één grote tafel kunt eten. Een stereotoren met bluetooth en ingebouwde boxen, gratis WiFi en kunst aan de muur maken de woonkamer af.

Keuken

U huurt Rooms on Water op basis van zelfverzorging, dus de keuken staat tot uw beschikking:
Compleet uitgerust, zodat u met uw groep desgewenst zelf kunt koken. Er zijn een oven, magnetron, inductiekookplaat, koelkast, vriezer (op aanvraag), afwasmachine, koffiezetapparaat met filters en en waterkoker beschikbaar voor u. En natuurlijk met een compleet servies. glaswerk en keukenlinnen.

Terras

Op het dek kunt u gebruik maken van een ruim terras met mooi uitzicht over de Leuvenhaven en museumhaven. Voorzien van banken, stoelen en een tafel (tevens een groot raam: koekoek in scheepstermen). In verband met de omgeving moet het ‘s avonds na 22 uur rustig zijn aan dek. 

Prijs

Door op ‘book online’ in de menubalk uw gewenste data in te vullen ziet u ve beschikbaarheid van Rooms on Water, evenals de exacte prijs per nacht, weekend of weekend met verlengdag. Hierbij kunt u kiezen tussen Vakantiehuis voor 8 personen of gehele groepsaccommodatie.
U kunt nu dus, i.v.m. het Covid-19 virus, ook kiezen voor het Vakantiehuis voor 8 personen, waarbij het mogelijk is 1 kamer bij te boeken.

Voor midweken en weken gelden aanbiedingsprijzen. In de tabel ziet u indicatieve prijzen, deze kunnen variëren, o.a. afhankelijk van de periode waarin u wilt boeken. 
Mail Moniek om te reserveren, want deze prijzen zijn niet verwerkt in het boekingsprogramma.

Midweek

 • 2021 Laagseizoen (half nov - dec) met 6 slaapkamers € 2450,-
 • 2021 Hoogseizoen (april – half nov) met 4 slaapkamers € 2035,-
 • 2021 Hoogseizoen (april – okt) met 6 slaapkamers € 2650,-

Week (7 nachten)

 • 2021 Laagseizoen (half nov - dec) met 6 slaapkamers € 3835,-
 • 2021 Hoogseizoen (april – okt) met 4 slaapkamers € 3350,-
 • 2021 Hoogseizoen (april – okt) met 6 slaapkamers € 4115,-

Optie nemen?  Aanvragen via Moniek (optie kan voor max. een week).
– O.b.v. huur van de volledige ruimte, incl. keuken, met 12 personen, of 4, i.p.v. 6 slaapkamers (in het geval van het vakantiehuis voor 8 gasten);
– Aan boord: vanaf 15 uur.
– Van boord: uiterlijk 11 uur.
– O.b.v. zelfverzorging;
– Excl. 6,5% toeristenbelasting;
– Incl. 9% BTW;
– 4 slaapkamers: excl. €75 eindschoonmaak, 6 slaapkamers: €95 eindschoonmaak (21% BTW);
– Incl. dekbed, handdoekenset, shampoo/ zeep en keukenlinnen;
Aanbetaling bij boeking: 50% van de huurprijs, 4 weken voor aankomst betaalt u de rest van het bedrag.
– De waarborg is: €500 (10-12p) en €350 (8p) en wordt bij de 2e aanbetaling in rekening gebracht.
– Bij ‘Book online’ ziet u de exacte prijs voor de door u gewenste periode.
– In het weekend is slechts 1 nacht boeken in principe niet mogelijk. Het kan soms wel last-minute, vanaf een maand voor de huurperiode. De beschikbaarheid ziet u dan op de Book online pagina bij het invullen van de data.
– Doordeweeks is het wel mogelijk 1 nacht te boeken (behalve tijdens christelijke feestdagen);
– Tijdens Christelijke feestdagen en bepaalde perioden gelden andere prijzen. Kerst en Oud&Nieuw dient u minimaal 3 nachten te boeken;
– Een aantal uren bijboeken tegen een meerprijs is mogelijk indien de accommodatie niet verhuurd is. Bv. bij vertrek om 19 uur: meerprijs €200.

Let op: Als je een vrijgezellenweekend wilt organiseren bij Rooms on Water moet je voor het reserveren eerst contact opnemen met de eigenaresse!

Ik kan helpen een boeiend weekend samen te stellen.

Extra's

De extra’s zijn te boeken als u reserveert of tot een week voordat u aan boord komt per e-mail. Altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Deze Card geeft minimaal 25% korting bij 50 attracties, musea, restaurants en uitgaansgelegenheden. Met de bijgesloten OV-chipkaart kunnen bezoekers 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen onbeperkt in- en uitchecken op alle metrostations en in trams en bussen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. Let op: de Card is niet geldig op de Watertaxi, waterbus, Fast Ferry, BOBbus en bij andere OV-bedrijven.

Via Rooms on Water kunt u goede fietsen huren met korting. De prijs: €10/ dag (i.p.v. €12,50). U kunt de fietsen ophalen aan de achterkant van Rotterdam CS. Via mij kunt u contact opnemen met de verhuurder om een reservering te plaatsen.

U kunt een keuze maken uit 4 verschillende boeiende en verrassende fietstoursIk raad u aan zo’n tour aan het begin van uw verblijf te doen, zodat u daarna de voor u meest interessante stukken van Rotterdam verder kunt ontdekken.
– Highlights (2,5 uur). Alles wat u gezien moet hebben. Architectuur, geschiedenis, cultuur en bezienswaardigeheden):
– Havengebied (3 uur). Containerschepen, natuur, high tech en havenkranen). Prijs: + €3;
– Wilde West tour (2,5 uur. Street art, buiten de gebaande wegen, locaal, design, cultuur);
– Food tour (4 uur). Proef heerlijk eten. Locaal, traditioneel, exotisch, zoet en smaakvol, incl. een locaal biertje). Prijs: + €26
Prijs: €27 p.p. incl. fiets (+eventuele meerkosten, zie de betreffende tour)

 3 verschillende wandeltours á €23 p.p.. Foodtour (4 uur, + €26 ), Dakentour (2,5 uur, +€6), Highlight tour (2,5 uur);

Vanaf de steiger achter Rooms on Water. Max. 12 personen. 30min.: €85; 45min.: €110; 60 min.: €130.

Via deze link kunt u wandelingen uitzetten vanuit Rooms on Water: GPS city tour

á €12,50 (Kan niet altijd. Onder bepaalde voorwaarden. Eindtijd ontbijt is 10.30 uur).

Aanvullende huisregels voor groepen

In 2017 heb ik het ruim van mijn schip verbouwd tot deze b&b en groepsaccommodatie en daar ben ik erg trots op. Ik ga er vanuit dat u respectvol met mijn inventaris en accommodatie omgaat. Gaat er toch iets kapot, geef dit dan z.s.m. door aan mij.
Ik woon zelf achterop het schip.
O.b.v. het eerste half jaar ervaring met groepen, heb ik onderstaande lijst moeten samenstellen. Sommige punten lijken overbodig, maar bleken toch voor te komen….

 • Minimum leeftijd 23 jaar
 • Rooms on Water is geen feestboot, dus geen harde muziek, confetti, e.d.;
 • Geen plakband op muren plakken;
 • Geen handdoeken, stoelen van RoW buiten op het terras gebruiken;
 • Niet op de bank slapen, wel in de bedden;
 • Vanaf 23 uur moet het rustig zijn aan dek. Bij veel geluid binnen: sluit de deur/ ramen. Geluid draagt ver over het water;
 • Niet steengrillen/ gourmetten/ frituren in de accommodatie;
 • Het is in de gehele accommodatie verboden te roken. Op het dakterras mag het wel;
 • Afval scheiden in papier, glas en restafval. Dit kunt u aan het eind van de huurperiode aan dek neerzetten of zelf meenemen; U dient de gehele ruimte bezemschoon achter te laten én ontdaan van ál het afval. Doet u dit niet, dan breng ik €75 extra voor de eindschoonmaak in rekening;
 • Het wordt gewaardeerd als u de bedden afhaalt;
 • Het hek en de voordeur goed sluiten.

 Als u boekt gaat u ook akkoord met deze regels. De uitgebreide versie staat, met de algemene voorwaarden, op de pagina ‘Belangrijke informatie’

Overige informatie

Evenementen in Rotterdam.

Bent u met een klein groepje, alleen of met z’n tweeën, kijk dan op de pagina bed & breakfast.
Wilt u reserveren? Ga naar de reserveringspagina.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op